Sterilray Pathogen Reduction Box (PRBS1000)

prijs op aanvraag

Doodt 99,98% van alle virussen, bacteriën en sporen in 60 sec

 

  • 360 disinfectie in slechts twee cycli
  • droog en milieuvriendelijk, geen kwiklamp
  • direct klaar voor gebruik
  • 99.999% (log 5) reductie van MRSA en VRE
  • geen beïnvloeding of slijtage van plastic of rubber
Artikelnummer: SQ20160501 Categorieën: ,

Dit is DE GROOTSTE disinfectie Box (PRB) ter wereld!

Gebruik de Sterilray Pathogen Reduction Box PRB Model S1000 om items met een hoge aanraking te desinfecteren die vaak worden doorgegeven van patiënt op zorgverlener en / of van werknemer op werknemer. De PRB produceert een hoog desinfectieniveau op elk object dat erin wordt geplaatst.

Wordt gebruikt om snel verplaatsbare patiëntartikelen, tv-afstandsbedieningen, stethoscopen, oximetersondes, pennen, glazen, mobiele telefoons, etc. te desinfecteren. Een automatische uitschakeling maakt de PRB-bediening zeer eenvoudig te gebruiken.

Technologie

De meeste UV producten deactiveren alleen de ziekteverwekkers (pathogenen), Sterilray™ vernietigt ze ook!

Far-UV Sterilray™ is sneller, effectiever, duurzamer en veiliger dan alle alternatieven die momenteel op de markt zijn. Bovendien is Far-UV Sterilray™ de meest milieuvriendelijke desinfectie methode op de markt. Sterilray™ brengt een revolutie teweeg in de wereld van UV lucht- en oppervlakte-desinfectie met Far-UV Sterilray™ om 99,98% van ‘s werelds meest schadelijke ziekteverwekkers zoals bacteriën, schimmels, virussen en sporen te vernietigen met een ongeëvenaarde snelheid, gemak en effectiviteit.

De Sterilray™ techniek voorkomt infecties. Daardoor is er minder behoefte aan behandeling met antibiotica. Dit leidt tot minder resistentie.

Vooruitgang is open durven staan voor verbetering

+31 85 06 07 857

info@squaredmedical.com

nl_NLDutch