CovShield intubatie bescherming

prijs op aanvraag

CovShield intubatiebescherming voor COVID-patiënten en voor medisch personeel

Artikelnummer: SQ20120502 Categorie:

Het risico

Met de uitbraak van het sars cov2-virus wordt de anesthesiologie geconfronteerd met nieuwe uitdagingen met betrekking tot de veilige intubatie van patiënten. Daarom wordt de intubatie procedure in het algemeen beschouwd als een procedure met een zeer hoog infectierisico. Dit komt omdat de persoon die intubeert dicht bij de patiënt staat. En daarom wordt het risico op besmetting met salvia, bloed, druppels of aërosol als belangrijk beschouwd.

Het advies

De Nederlandse Vereniging voor Anesthesie heeft een richtlijn met advies opgesteld. Het is belangrijk om de afstand tot de mondopening te vergroten. Intubatie met een videolaryngoscoop wordt hiervoor aanbevolen. Squared Medical kan een zeer effectieve bescherming bieden: CovShield.

De oplossing

CovShield biedt een zeer solide innovatieve bescherming op het moment van intubatie. Op het disposable blade van de videolaryngoscoop is een helder scherm van stevig glad plastic bevestigd. Dit dekt de patiënt volledig af en er is geen directe uitwisseling van speeksel, bloed of aërosols mogelijk.

De toepassing

De stembanden worden in een vue gebracht. Hierdoor kan de ET-buis door een dunne plastic folie in de intubatieopening worden geschoven. Om risico's te vermijden, raden wij aan om voor de intubatie het ventilatiefilter aan de buis te bevestigen. De buis kan dan volledig op zicht gepositioneerd worden via de videolaryngoscoop. Als er slijm of bloed moet worden opgezogen, is er een afzuig opening beschikbaar, die ook door een dunne kunststoffolie wordt afgesloten. CovShield is uniek en biedt een unieke extra bescherming voor de arts en paramedici.

Vooruitgang is open durven staan voor verbetering

+31 85 06 07 857

info@squaredmedical.com

nl_NLDutch